Oświadczenie Firmy Biliński

21.04.11r.

OŚWIADCZENIE

W związku krążącymi plotkami o rzekomym niewywiązywaniu się z obietnic danych klubowi MKS STAL Nowa Dęba pragniemy oświadczyć co następuje :
Wszystkie wydatki na zakup sprzętu i wsparcie finansowe zostały sfinansowane i przekazane za zgodą i na prośbę trenera i Prezesa Pana Damiana Diektiarienki. A suma przekroczyła kwotę deklarowaną tj – 20 000 zł do msc.czerwca. W związku z tym że mimo wielu próśb Firma Biliński nie otrzymała KP za wpłacone pieniądze jak również pomimo wielu próśb do tej pory nie została podpisana z Nami umowa o sponsoring której bezwzględnie wymagała Nasza Firma.Zachowanie Pana Prezesa każe nam domniemywać że środki jakie przeznaczają potencjalni sponsorzy zostają zagospodarowane nieprawidłowo. A niegospodarność może mieć znamiona łamania prawa przez Pana Damiana Diektiarienkę. Wobec powyższego Firma Biliński niepodpisanie umowy sponsorskiej traktuje jako jednostronne zerwanie umowy przez Pana Damiana Diektiarienkę.

Szczegółowe wydatki możemy przesłać zainteresowanym osobom.

Prezes Firmy Biliński
Janusz Biliński

1 KOMENTARZ

1. You need to undertake together edges, which means that[url=http://www.abcgembeads.com/Botswana-Agate_129.html]Agate beads[/url] jump any t-shirt approximately to carry out a back corner. After you've finished the fact that, allow it to sadly amazing after which you can require any clear plastic roll film up from the structure. An individual's t-shirt is complete together with happy to dress in,Ravenscroft crystal numbers meant for shirts are interesting together with a pretty[url=http://www.abcgembeads.com/Pearl-Beads-Freshwater_4.html]Pearl Beads[/url] simple device to include on some sort of if not typical t-shirt. It can be a option to liven up every kind for dresses, however , they can be often come with shirts given that it is actually among the many earliest [url=http://www.abcgembeads.com/Jewelry-Packaging_276.html]Jewelry Packaging[/url]details consumers realize related to our gear. There's lots of custom made retail outlets together regarding together with high street the fact that provide ravenscroft crystal numbers together with variations,[url=http://www.abcgembeads.com/Glass-Pearl-Beads_255.html]Glass Pearl Beads[/url] which means that for anybody who is planning to use certain "bling" towards an individual's clothes, right here is the least complicated option to do it right. A couple of seconds associated [url=http://www.abcgembeads.com/Gemstone-Beads_3.html]Gemstone Beads[/url]with a incredibly hot iron bars is certainly most of this is crucial, together with before you expect it, you'll need any funkiest t-shirt that will dress in with friends!

Please enter your comment!