Oświadczenie Zarządu MKS Stal Nowa Dęba

20.04.2011r.

OŚWIADCZENIE

Zarząd MKS Stal w Nowa Dęba kategorycznie odrzuca i odcina się od komentarzy, które pojawiły się w ostatnich dniach na portalach internetowych: stalnowadeba.pl oraz infonowadeba.pl, które dotyczyły spraw związanych z działalnością bieżącą Zarządu. Nadmieniamy, że jako Zarząd działamy od końca stycznia 2011 roku i jak na tak krótki okres czasu wiele spraw związanych z działalnością sportową i logistyczną naszego klubu zostało wyprowadzonych na nowo, co już widać i co najważniejsze zostało zauważone przez władze samorządowe. W związku z tym apelujemy o obiektywizm w ocenie naszej działalności oraz rzeczową i merytoryczną jej ocenę.

Informujemy również, że dnia 18.04.2011r. Damian Diektiarenko – prezes MKS Stal Nowa Dęba złożył na ręce zarządu rezygnację z pełnienia funkcji prezesa MKS Stal. Powodem złożenia dymisji była fala obelg, gróźb oraz niekonstruktywnej krytyki skierowanej w stronę prezesa, która niekoniecznie była związana z jego działalnością.

Zebrani członkowie zarządu jednogłośnie odrzucili dymisje prezesa ( w momencie glosowania prezes był nieobecny). Zarząd nie widział podstaw do przyjęcia dymisji prezesa, ponieważ jego działalność uważa za zgodną ze statutem klubu a założenia przyjęte przez prezesa i zarząd są realizowane.

ZARZĄD MKS STAL NOWA DĘBA

1 KOMENTARZ

1. You may choose or possibly will want spacer beads who are sole[url=http://www.abcgembeads.com/Mosaic-Turquoise_114.html]turquoise beads[/url] some mm for length just for area of any type, at this point need a considerable damaged spot 12 mm cool bead for those other parts of the equal type.No matter your unique justification come to be just for buying this valuable version of shiny steel bead cooperate with, there isn't an absence about different type of type choices nowadays. None maybe[url=http://www.abcgembeads.com/Turquoise-Bracelet_288.html]Turquoise Bracelet[/url] there is whatever absence about sellers via the internet to generate any beads right from. As to why may you decide to retailer via the internet or looking the journey from the physical stash? For some serious[url=http://www.abcgembeads.com/Mosaic-Turquoise_114.html]turquoise beads[/url] precious jewelry develop all the enchantment certainly is the higher options there to individuals with all the extensive journey. An alternative practical reason certainly is the fee; extensive fee for number [url=http://www.abcgembeads.com/Evil-Eye-Beads_218.html]Evil Eye Beads[/url]constitutes a put up a lot less all the purchasing the equal elements retail industry. Allowed, the only individual shortcoming – if you choose to speak to the software which usually – is normally you[url=http://www.abcgembeads.com/Porcelain-Beads_227.html]Porcelain Beads[/url] ought to cannot really discover all the applications about mix American beads and additionally have a look at individuals mindfully.

Please enter your comment!